Соломія Томащук – режисер

Соломія народилася у 1991 році у м.Києві. У 2016 році закінчила Київський
національний університет театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, факультет:
режисура художнього фільму.
Фільмографія:
2019 рік — «Іди по воді», дебют Держкіно, ігровий фільм 
2019 рік — «Сирота», документальний фільм
2016 рік — «Правила гри», ігровий фільм 
2016 — «Любов креветок», ігровий фільм 
2015 — «Бідні люди», ігровий фільм , знятий на плівку Kodak 35mm
2014 — «Y», ігровий фільм  
2013 — «Колекція», ігровий фільм,   Національна кіностудія ім. О. Довженка, знятий на
плівку Kodak 35mm
2012 — «Іммігрант зонг», відеопоезія на вірш Сергія Жадана
2012 — «Сліпі», ігровий фільм