Сніжана Гусаревич — режиссер

Сніжана народилася 4 липня 1987 року в м. Сусуман, РФ. В 12 років разом із родиною
переїхала до України. У 2007 році вступила до КНУКіМ, спеціальність: зв’язки з
громадськістю, бакалавр. А в 2013 році вступила до Київський національний університет
театру, кіно та телебачення ім. І.К. Карпенка-Карого, майстерня «Перспектива»,
спеціальність: режисер телебачення.
У 2014 році під час Революції Гідності та сутичок на вул. Грушевського зняла перший
документальний фільм «Незламний» про козака Михайла Гаврилюка, над яким знущався
підрозділ «Беркут».
Автор ідеї та режисер: перформансу художньої виставки присвяченої Героям Небесної
Сотні — «Прогулянка душі»; кліпу для гурту «Voida», реклами для компанії «Агромат».
Під час навчання в КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого поставила декілька вистав. Вистава за
п’єсою Б. Брехта «Гвинтівки Тереси Каррар» була показана в ефірі 30 квітня 2016 року на
Першому національному каналі.
Фільмографія:
2019 — «Mykola Zhuravel. Humans.Monologues», документальний короткометражний
фільм, 2019 р.
2018 – Презентаційний ролик для україно-німецького форуму в Німеччині.
2018 – Блок реклами для компанії «Агромат».
2017 — «Skydive», пілот веб-серіалу.
2017 – INUKSHUK, кліп.
2017 — «Прощення», дипломний ігровий короткометражний фільм.
2016 — «Чемпіон», дипломний документальний короткометражний фільм.
2015 — «Гвинтівки Тереси Каррар», телевистава.
2015 — «Ксенофобія», відеопоезія.
2015 — «Київ – наше місто! Будь чемним», соціальна реклама.
2014 — «Незламний», документальний короткометражний фільм.
Театральні роботи:
2015 — «Гвинтівки Тереси Каррар», вистава в в КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого.
2014 — «Прогулянка душі», перформанс художньої вистаки.
2014 — «Скупий», вистава в в КНУТКіТ ім. Карпенка-Карого.